Matematik

Residualplot og residualspredning

28. april 2019 af livamarialassen (Slettet) - Niveau: B-niveau

hjælp til denne..? 

vedhæfter billede


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. april 2019 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. april 2019 af peter lind

Det er en binomialfordeling med n=1762 og p = 0,48. Find a så P(X<a)025 =0,025 og b så P(X>b) = 0,025.Intervallet [a;b] er det søgte konfidensinterval


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. april 2019 af AMelev

Det har ikke meget med residualplot og -spredning at gøre.
 Væn dig til at bruge den officielle formelsamling, som du må bruge til eksamen, så du bliver fortrolig med den, inden det går løs for alvor. Indholdsfortegnelsen er på side 4.

Se s. 32 (191)


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. april 2019 af AMelev

Se evt. også dette link fra EMU, hvor en lignende opgave er beskrevet.


Skriv et svar til: Residualplot og residualspredning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.