Matematik

Binomial

28. april 2019 af Hanne12345654321 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej 

Kan nogen hjælpe mig med denne opgave:( det er den sidste opgave jeg har i mit aflevering og kan ikke finde ud af den.... (tjek billag)

Tak på forhånd:)

Vedhæftet fil: billag 1.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #1
28. april 2019 af peter lind


Brugbart svar (1)

Svar #2
28. april 2019 af peter lind

a) Stokastisk variabel X angiver antal løg der spirer. n=50 p=0,9

b) Bug dit CAS værktøj

c) Slå P(X≤42) op i dit CAS værktøj


Svar #3
28. april 2019 af Hanne12345654321 (Slettet)

Hvordan skal jeg skrive det ind på IT-Nspire? 


Brugbart svar (2)

Svar #4
28. april 2019 af AMelev

a) Jf #2 X ~ b(50,0.9)

b) P(X = 42) i TI: binompdf(50,0.9,42) ...pdf angiver P(X = ..)

c) Nulhypotese H0: p = 0.9
Alternativ hypotese H1: p < 0.9
Sandsynligheden for at højst 42 spirer er under H0 P(X≤ 42) i TI:
binomcdf(50,0.9,42) ...cdf angiver P(X  ..)
Hvis P(X≤ 42) < 5% forkastes hypotesen.

NB! Hvis du skal bestemme P(X ≥ j) kan du skrive binomcdf(n,p,j,n), med værdierne for n, p og j.


Svar #5
28. april 2019 af Hanne12345654321 (Slettet)

Yesss har fundet ud af det

Vedhæftet fil:dddd.PNG

Svar #6
28. april 2019 af Hanne12345654321 (Slettet)

er det rigtigt?

Vedhæftet fil:maaattm.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #7
28. april 2019 af AMelev

Jep!


Skriv et svar til: Binomial

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.