Matematik

Indekstal- matematik

30. april 2019 af Fatima2904 - Niveau: C-niveau

Hej! 

Håber nogen kan hjælpe med indekstal, da jeg ikke ved hvilke formler jeg skal bruge. 

(Opgaven er vedhæftet)

Tak på forhånd. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. april 2019 af StoreNord

b) 
                        \frac{145}{x}=\frac{191}{100}              ligesom sinusrelationen.


Svar #2
30. april 2019 af Fatima2904

Er det så 145* (191:100) = x


Svar #3
30. april 2019 af Fatima2904

please hjælp


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. april 2019 af StoreNord

Næh

I sådan en ligning som min skal du gange "over kryds".

Gange tæller med den modstående nævner og omvendt.


Svar #5
30. april 2019 af Fatima2904

Er det rigtigt?

145 * 100= 

191 * x =


Brugbart svar (0)

Svar #6
30. april 2019 af AMelev

Væn dig til at bruge den officielle formelsamling, som du må bruge til eksamen, så du bliver fortrolig med den, inden det går løs for alvor. Indholdsfortegnelsen er på side 4.
Indekstal på s. 5 (7)


Brugbart svar (0)

Svar #7
30. april 2019 af StoreNord

#5
         Ja. Du har nu              145 * 100= 191 * x
         og skal finde   x.

Jeg tror ikke, der står noget om det i Formelsamlingen.


Svar #8
30. april 2019 af Fatima2904

Der står ikke noget i formelsamling ellers ville jeg ikke have spurgt om hjælp!


Brugbart svar (0)

Svar #9
30. april 2019 af AMelev

Ad #7 & #8 Man kan fint benytte formlsamlingen s. 5 (7) - har du den officielle, som der er linket til i #6?.

B = 191 og IB = 100
a) IS = 177                 S=\frac{I_S}{I_B}\cdot B=....

b) S = 145                 I_S=\frac{S}{B}\cdot I_B=....


Skriv et svar til: Indekstal- matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.