Matematik

Bestem tværvektoren til a = (-3,2)

02. maj 2019 af Idamus100 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Har virkelig brug for hjælp.

Bestem tværvektoren til a = (-3,2)


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. maj 2019 af StoreNord

https://www.webmatematik.dk/lektioner/matematik-b/vektorer-i-2d/vektorer


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. maj 2019 af PeterValberg

#0 

Prøv lige at få styr på dit spørgsmål og dit billede.....
det hænger jo ikke sammen....overhovedet

.

hvad er spørgsmålet?

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. maj 2019 af PeterValberg

Givet vektor a

\vec{a}=\binom{a_1}{a_2}

kan tværvektoren til denne bestemmes som:

\widehat{\vec{a}}=\binom{-a_2}{a_1}

så i dit specifikke tilfælde, er tværvektoren til a:

\widehat{\vec{a}}=\binom{-2}{-3}

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Bestem tværvektoren til a = (-3,2)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.