Fysik

Sluttemperaturen

09. maj 2019 af Fredeirk (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg har denne opgavejeg skal løse:
Du smider en isterning (vægt=10g og en temperatur på -18C) ned i et glas vand (mængde=100ml og en temperatur på 20C)
Beregn sluttemperaturen og angiv de antagelser du har gjort
Nogen der kan hjælpe mig med den her, er lidt lost


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. maj 2019 af janhaa

10(x+18) = 100(20-x)

x+18 = 200-10x

11x = 182

x = 16,5 (C)


Skriv et svar til: Sluttemperaturen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.