Fysik

Spredningsvinkel

09. maj 2019 af random1i - Niveau: C-niveau

Hejsa

Jeg skal udregne en spredningsvinkel og kender, bølgelængden, og splatebredde

Nogen der ved hvilken formel jeg skal bruge?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. maj 2019 af mathon

Lyder som
                      gitterformlen

                      \small d\cdot \sin\left ( \varphi _n \right )=n\cdot \lambda

                      \small \varphi _n=\sin^{-1}\left ( \tfrac{n\cdot \lambda }{d} \right )


Skriv et svar til: Spredningsvinkel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.