Matematik

Matematik Rente

10. maj 2019 af Fatima2904 - Niveau: C-niveau

Hej jeg har lavet opgaven, undtagen lige spørgsmål b, da jeg ikke ved hvordan jeg skal regne den ud. Håber nogen kan hjælpe.Opgaven er vedhæftet!

Tak på forhånd-God weekend ;-)


Svar #1
10. maj 2019 af Fatima2904

Her er opgaven


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. maj 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. maj 2019 af mathon

a)
               10 000·1.0255


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. maj 2019 af mathon

b)
               10 000·1.025n = 12 000·1.013n  


Svar #5
10. maj 2019 af Fatima2904

tak!


Brugbart svar (0)

Svar #6
10. maj 2019 af AMelev

Væn dig til at bruge den officielle formelsamling, som du må bruge til eksamen, så du bliver fortrolig med den, inden det går løs for alvor. Indholdsfortegnelsen er på side 4.

Se side 5 (4)!</o:p>


Brugbart svar (0)

Svar #7
12. maj 2019 af mathon

                               \small \begin{array}{lll} \frac{1.025^n}{1.013^n}=1.2\\\\ \left (\frac{1.025}{1.013} \right )^n=1.2\\\\ \log\left (\frac{1.025}{1.013} \right )\cdot n=\log(1.2) \\\\ n=\left\lceil\frac{\log(1.2)}{\log\left (\frac{1.025}{1.013} \right )}\right \rceil \end{array}


Skriv et svar til: Matematik Rente

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.