Matematik

Indekstal

14. maj 2019 af Danmark2018 - Niveau: B-niveau

År: 1994, 2005

Indekstal: 100, 185,7

I 2005 kostede en Kong Fu is 13 kr.

- Hvad kostede en Kong Fu is i 1994?


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. maj 2019 af AMelev

Væn dig til at bruge den officielle formelsamling, som du må bruge til eksamen, så du bliver fortrolig med den, inden det går løs for alvor. Indholdsfortegnelsen er på side 4.

Se s. 5 (7)
B = 13, IB = 100, IS = 185,7 S = ...


Skriv et svar til: Indekstal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.