Matematik

Afstandformel hjælp

22. maj 2019 af Sammyjskj - Niveau: A-niveau

Opgave: Benyt a) og b) til at vise, at AB=KVADRATROD(b1-a1)2+(b2-a2)2 

Så det her er opgaven, men jeg forstår simpelthen ik, hvordan jeg skal benytte a og b til at vise AB=det der

Nogen der kan forklare det til mig? 

tak :) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. maj 2019 af peter lind

Kom med hele opgaven


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. maj 2019 af ringstedLC

Benyt Pythagoras:

Vedhæftet fil:__0.png

Svar #3
22. maj 2019 af Sammyjskj

#1 det er hele opgaven. Jeg er i gang med at lave en rapport i 1.g og det er en af opgaverne. 


Svar #4
22. maj 2019 af Sammyjskj

#2 Kan du forklare mig, hvad der ses på billedet? Forstår det ik helt.


Brugbart svar (0)

Svar #5
22. maj 2019 af ringstedLC

Du har to punkter med kendte koordinater. De indtegnes i en retvinklet trekant som de to kanter, der ikke er retvinklede. Summen af kateternes kvadrat er kvadratet af hypotenusen som er AB.


Svar #6
22. maj 2019 af Sammyjskj

#5 men du har jo ikke nogen tal, så hvordan kan du lave linjer? medmndre vi antager at ab=1?


Brugbart svar (0)

Svar #7
22. maj 2019 af AMelev

#0

Opgave: Benyt a) og b) til at vise, at AB=KVADRATROD(b1-a1)2+(b2-a2)2 

a) og b) henviser vel til foregående spørgsmål. Hvordan lød de og hvad var dine svar?


Skriv et svar til: Afstandformel hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.