Fysik

Eksamen

11. juni 2019 af whynotXD - Niveau: B-niveau

En elektrisk varmeblæser leverer 2 kW og har en resistans på 8Ω når den er i funktion. Kan den tilsluttes en sikring på 16 A?

Er der nogle som kan forklare mig hvorda jeg finder ud af det her?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. juni 2019 af janhaa

P=UI=RI^2

2000=8I^2\\ I=15,8\,(A)< 16\,(A)

tja...


Skriv et svar til: Eksamen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.