Matematik

Geogebra

20. juni 2019 af Migael - Niveau: 7. klasse

Ved ikke om det er mig der er helt dum men jeg fatter ikke en hat af de her spørgsmål.

a) Tegn følge 4 linie i et koordinatsystem. 

Y= 2x + 5; Y= -2x+5; Y=1/3 x -9; Y= -3/4x+4  

 
b) angiv forskrift (linjen ligning) for linjerne l,m,n,o (forskrift = y=ax+b) 
Linie l går i gennem punkterne (2,6) og (-2,-2) 

Linie m går igennem punkterne (-2,3) og (1,-9) 

Linie n går igennem punkterne (10,0) og (-10,2) 

Linie o går igennem punkterne (5,½) og (-5,2½) 


Brugbart svar (1)

Svar #1
20. juni 2019 af StoreNord

323232Udklip.PNG

Vedhæftet fil:323232Udklip.PNG

Brugbart svar (2)

Svar #2
20. juni 2019 af mathon

                              \small \small \small \begin{array}{llll} l\textup{:}&y=2x+2\\\\ m\textup{:}&y=-4x-5\\\\ n\textup{:}&y=-0.1x+3\\\\ o\textup{:}&y=-\frac{1}{5}x+\frac{3}{2} \end{array}


Svar #3
20. juni 2019 af Migael

Tak for svar :)

Brugbart svar (1)

Svar #4
20. juni 2019 af mathon

korrektion:

                              \small \small \small \small \begin{array}{llll} l\textup{:}&y=2x+2\\\\ m\textup{:}&y=-4x-5\\\\ n\textup{:}&y=-0.1x+1\\\\ o\textup{:}&y=-\frac{1}{5}x+\frac{3}{2} \end{array}


Skriv et svar til: Geogebra

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.