Matematik
Binominalfordeling
22. juni 2019 af
sofie1222
-
Niveau: B-niveau
Hej!
Er der nogen der kan forklare mig hvorfor en binominalfordeling er højre skæve
Hvad betyder det og hvad er forskellen ift normalfordelingen?
Mange tak:)
Er der nogen der kan forklare mig hvorfor en binominalfordeling er højre skæve
Hvad betyder det og hvad er forskellen ift normalfordelingen?
Mange tak:)
Svar #1
22. juni 2019 af oppenede
Hvis n=0 eller p=0 eller p=½ eller p=1, så er binomialfordelingen symmetrisk, dvs. hverken højre- eller venstreskæv. Normalfordelingen er altid symmetrisk.
Hvis n>0 og 0<p<½, så er binomialfordelingen højreskæv.
Hvis n>0 og ½<p<1, så er binomialfordelingen venstreskæv.
Skriv et svar til: Binominalfordeling
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
