Fysik

Hjæææælpppp

23. juni 2019 af hansnivå (Slettet) - Niveau: C-niveau

Er der nogen, der kan forklare mig, hvad energibevarelse er og komme med et eksempel?


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. juni 2019 af mathon

                        \small \textup{Energien er konstant men kan skifte form.}


Svar #2
23. juni 2019 af hansnivå (Slettet)

Kan jeg bruge det her eksempel når vi bruger radiator i hjemmet, den bruger en masse elektrisk energi til at danne denne her varme, og den bliver så omdannet til termisk energi og opvarmer rummet.


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. juni 2019 af mathon

Ja.

             \small \begin{array}{lllll} E_{el}=U\cdot I\cdot t+m_{luft}\cdot c_{luft} \cdot \Delta T=K(\textup{onstant}) \end{array}


Skriv et svar til: Hjæææælpppp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.