Matematik

lineær

18. august 2019 af seher123 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Figuren visergrafen for en lineær funktion ??(??) = ???? + ??

a) Aflæs konstanten ??

b) Aflæs ??(2)

hvordan svarer jeg på de her spg. der følger et billede med men jeg kan ikke vedhæfte det


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. august 2019 af StoreNord

Kan du ikke bruge programmet Klippeværktøj til at klippe et billede af opgaven?


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. august 2019 af ringstedLC

b) 

\begin{align*} f(2) &= y\text{ for }x=2 \end{align*}

og anskaf en bedre browser.


Skriv et svar til: lineær

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.