Matematik

en parabel funktion

20. august 2019 af Nanna34 - Niveau: C-niveau

man skal have en anden ligning ikke?


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. august 2019 af mathon


Svar #2
20. august 2019 af Nanna34

#1

:)))


Brugbart svar (1)

Svar #3
20. august 2019 af mathon

                             \small \begin{array}{rlllll} &x_T&=&1=\frac{-b}{2a}\\\\ &y_T&=&c-a\cdot (1)^2=-3\\\\ &-a&=&-3\\\\ &a&=&3\\\\ &1&=&\frac{-b}{2\cdot 3}=\frac{-b}{6}\\\\ &b&=&-6\\ \textup{dvs}\\ &f(x)&=&3x^2-6x \end{array}                                                                   


Skriv et svar til: en parabel funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.