Matematik

integral

22. august 2019 af TKCA1 - Niveau: A-niveau

Hej, hvordan regner man dette stykke ud? og med hvilken regel? : \int _{0}^{1}(x+e^{x})dx


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. august 2019 af peter lind

Hæv parentesene og brug at ∫(f+g)dx = ∫fdx + ∫gdx

Stamfunktionerne til x og ex kan du slå op i din formelsamling eller din bog


Svar #2
22. august 2019 af TKCA1

Jeg har stamfunktionerne, men hvordan sætter jeg værdierne i ligningen? Hvad skal jeg sætte ind på f og g?


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. august 2019 af peter lind

f(x) = x, g(x) = ex


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. august 2019 af SuneChr

I formelsamlingen må der vel stå:

          \int_{a}^{b}f(x)\textup{d}x=F(a)-F(b)    ∧     F '(x) = f (x)
Rettelse:                         F(b) - F(a)
  


Brugbart svar (0)

Svar #5
22. august 2019 af AMelev

Du har folkeskole som uddannelse. Det harmonerer ikke med A-niveau. Få lige rettet det til, så vi har en chance for at vide, hvilke redskaber du har til rådighed.

\int_a^{b}f(x)dx=\left [ \right{ F(x)]_{a}^{b}}=F(b)-F(a)

\int_0^{1}(x+e^x)dx=\left [ \right{0.5x^2+e^x]_{0}^{1}} = ....
 


Skriv et svar til: integral

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.