Fysik

Vekselspændingskurver

27. august 2019 af mariestuart - Niveau: 9. klasse

Hej SP!

Jeg har lidt svært ved at forstå vedhæftede opgaver - jeg har prøvet at søge lidt på nettet, men fandt aldrig rigtig noget. 

Hvordan finder man ud af, hvad tiden er for en periode?

På forhånd tak. 

Vedhæftet fil: tiden t.PNG

Svar #1
27. august 2019 af mariestuart

Anden vedhæftede opgave:

Vedhæftet fil:frekvens f.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #2
27. august 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. august 2019 af mathon

                                             \small \begin{array}{lllll} \small T=0.04\; s\\\\ f=\frac{1}{T}=\frac{1}{0.04\; s}=25\; Hz \end{array}


Svar #4
27. august 2019 af mariestuart

Nåhr, så det er fordi, det tager tiden 0,04 sekunder at "tage en runde". Tak for hjælpen (:


Skriv et svar til: Vekselspændingskurver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.