Fysik

Densitet

27. august 2019 af MAYA15 - Niveau: B-niveau

Hej.
Jeg har fået denne her opgave i min aflevering, men har lidt svært ved at løse den. 
Er der nogen herinde, som har mulighed for at forklare mig løsningen? 

En kvinde vil købe et par sølv øreringe, hun formoder dog at handleren har snydt hende. Hun måler en rumfang på 0,1 cm3 og øreringen vejer 0,891 gram. Beregn densiteten.

Tak på forhånd :-) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. august 2019 af mathon

                         \small \small \begin{array}{lllll} \textup{densitet:}&\varrho &=&\frac{0.891\; g}{0.1\; cm^3}=8.91\; \tfrac{g}{cm^3}\\\\ \textup{officiel v\ae rdi:}&\varrho _{Ag}&=&10.49\; \frac{g}{cm^3} \end{array}


Skriv et svar til: Densitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.