Matematik

Algebra

29. august 2019 af Eca - Niveau: 7. klasse
A i anden+2ab+b i anden er? Når værdien er a=2 og b = -3??????

Brugbart svar (1)

Svar #1
29. august 2019 af StoreNord

A²+2ab+b² = 2² + 2*2*(-3) + (-3)²


Svar #2
29. august 2019 af Eca

Tak for det???? Er vi så enige om at det blir =1

Brugbart svar (1)

Svar #3
29. august 2019 af StoreNord

Yes


Svar #4
29. august 2019 af Eca

Super; tak for hurtig svar

Skriv et svar til: Algebra

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.