Matematik

Trigonometri

02. september 2019 af SørenZacho (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har seriøst brug for hjælp med disse spørgsmål! Har vedhæftet en fil

Vedhæftet fil: Mat.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. september 2019 af Soeffi

Hvor langt er du kommet?


Svar #2
02. september 2019 af SørenZacho (Slettet)

8), den er svær for mig


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. september 2019 af Soeffi

#2. Perioden er 2π, dvs. T = 2π. Det burde stå i lærebogen.


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. september 2019 af Mads256

interessant


Svar #5
02. september 2019 af SørenZacho (Slettet)

Okay tak, men 10) ser altså umulig ud for mig, vi har ikke lært om symboler eller hvordan man regner dem.


Brugbart svar (0)

Svar #6
02. september 2019 af Soeffi

#5. Prøv at se https://www.geogebra.org/m/R59n9RFM. Der er bare brugt andre bogstaver.


Brugbart svar (0)

Svar #7
02. september 2019 af mathon

\small \begin{array}{lllll} \mathbf{10)}&&\omega =\frac{2\pi }{T}&&f=\frac{\omega }{2\pi } \end{array}


Skriv et svar til: Trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.