Matematik

matematik y og x

02. september 2019 af Kira988 - Niveau: C-niveau

Hey ville nogle hjælpe mig med at løse den, jeg forstår den ikke helt. 

Tak på forhånd!!!

Vedhæftet fil: fullsizeoutput_fab.jpeg

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. september 2019 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
02. september 2019 af mathon

\small \begin{array}{lllll}\textup{Lad x betyde}&\textup{udlejningsprisen pr bord og y betyde}&\textup{udlejningsprisen pr stol}\\\\ \textup{ligningssystem:}\\ &I\textup{:}\quad\, \, \, 4x+26y=432\\ &II\textup{:}\quad 6x+38y=636 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. september 2019 af mathon

                        \small \begin{array}{lllll} x=\frac{\begin{vmatrix} 432 &26 \\ 636 & 38 \end{vmatrix}}{\begin{vmatrix} 4&26\\ 6&38 \end{vmatrix}}=30\\\\\\\\ y=\frac{\begin{vmatrix} 4 &432 \\ 6 & 636 \end{vmatrix}}{\begin{vmatrix} 4&26\\ 6&38 \end{vmatrix}}=12 \end{array}


Skriv et svar til: matematik y og x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.