Matematik

Binomialregning

08. september 2019 af Genjutsu - Niveau: A-niveau

Har opgaven

Og er tvivl og hvordan jeg skal gøre

Har opstillet 2 mulige svar:

eller

Ved ikke hvilken jeg skal kigge efter eller helt hvad højre- venstre og dobbeltsidet test betyder


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. september 2019 af AMelev

I denne opgave, er der ikke tale om en test, men bare en binomialsandsynlighed.

X = antal danskere, der overvejende spiser vegetarisk
X ~ b(150,3.8%)
P(X = 2) = b(150,3.8%,2)
Du skal altså ikke finde hverken P(X ≤ 2) eller P(X ≥ 2)
Hvis du ikke kan bestemme P(X = 2) direkte i det værktøj, du benytter, kan du beregne den som 
P(X = 2) = P(X ≤ 2) -  P(X ≤ 1 ), da (X  ≤ 2) = {0,1,2} og (X  ≤ 1) = {0,1} 


Skriv et svar til: Binomialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.