Matematik

Hvad er?

09. september 2019 af Dklukas (Slettet) - Niveau: 9. klasse

0,844 m³ =           dm³


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. september 2019 af PeterValberg

1 m3 = 1000 dm3

Brug eventuelt denne online omregner < LINK >
Bemærk, at du skal bruge . (punktum) som decimalseparator

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
09. september 2019 af Dklukas (Slettet)

Hvad vil det så hedde ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. september 2019 af PeterValberg

0,844 m3 = 844 dm3

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. september 2019 af StoreNord

1 m = 10 dm

så er      1 m3 = 103 dm3


Skriv et svar til: Hvad er?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.