Matematik

facit x=4

09. september 2019 af princess1967 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan kan denne ligning regnes ud, så x=4

Løs ligning  3x-9=-5x+23

Kan ikke helt få det til at passe når jeg selv regner det med blyan og papir

Help anyone


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. september 2019 af pure07

3x - 9 = -5x + 23 <=>

(læg 5x til og læg 9 til)

3x - 9 + 5x + 9 = -5x + 23 + 5x + 9 <=>

8 x = 32. Tag den herfra


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. september 2019 af mathon


Skriv et svar til: facit x=4

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.