Matematik

differentialregning

09. september 2019 af bradapete (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej...

Jeg har brug for hjælp til del d), opgaven er vedhæftet som et billede... på forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. september 2019 af ringstedLC

C 'min. findes ved at differentiere ' og sætte lig 0.


Svar #2
09. september 2019 af bradapete (Slettet)

Er det ikke C'' man skal sætte lig med 0? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. september 2019 af ringstedLC

Jo.


Svar #4
09. september 2019 af bradapete (Slettet)

minimum er derved 6528? det virker ret høj i forhold til hvad man fik i b, som var 6000


Brugbart svar (0)

Svar #5
09. september 2019 af ringstedLC

Da 'min. skal være den mindste funktionsværdi, må du have regnet forkert. Tag et billede.


Brugbart svar (0)

Svar #6
09. september 2019 af AMelev

Fin refleksion, for selvfølgelig skal minC' være under C'(50) = 6000.

Jeg får, at min-pkt for C' er x = 30, og C'(30) = 4800, så prøv lige at tjekke din minimumsberegning.


Brugbart svar (0)

Svar #7
09. september 2019 af AMelev

ad #6 Fik ikke lige denne med:

Vedhæftet fil:Billede3.JPG

Svar #8
09. september 2019 af bradapete (Slettet)

Wups fik også 30, det passer nu

Svar #9
09. september 2019 af bradapete (Slettet)

Får 4800 ved at indsætte 30 ind i c’

Skriv et svar til: differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.