Matematik

trekant?????

11. september 2019 af alaa0384 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

hej jeg har et sp.

den her:

16) tegn trekant ABC,når vinkel A = 110 grader,  AB=4cm BC=8cm.

17)vinel B_____grader 

18)vinkel c_____grader

prøvet så mange gange men forstår det ikke.

kan i hjælpe mig med den :)


Svar #1
11. september 2019 af alaa0384 (Slettet)

det var en 7 klasse glemt at skriv det :) 


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. september 2019 af SuneChr

16) 
- Tegn linjestyket |AB| = 4
- Afsæt vinkel A med vinkelmåleren
- Afsæt et halvlinjestykke fra A og gennem C
- Afsæt, med passeren, med centrum i B og stykket |BC| = 8
 


Skriv et svar til: trekant?????

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.