Matematik

procentregningsopgave

11. september 2019 af roliana - Niveau: 9. klasse

I en klasse er der 9 piger og 14 drenge. Hvor mange procent af klassen er piger?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. september 2019 af AMelev

I alt er der n = ...... elever.

Pigeandel = 9/n (omregn til % ved at flytte kommaet 2 pladser til højre.

Drengeandel = 14/n
Tjek med pigeandel + drengeandel = 100%


Brugbart svar (1)

Svar #2
11. september 2019 af ringstedLC

Indtil nu har du oprettet 9 spørgsmål uden at komme med en eneste ide til, hvordan opgaverne skal løses.

Oprettelse af indlæg

Gør rede for hvad du ved, og hvad du ikke ved. På den måde undgår du, at lektiehjælperen bruger tid på at forklare ting, som du i forvejen er bekendt med. Dette illustrerer også, at du har tænkt over opgaven, hvilket ofte giver hurtigere og bedre svar.


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. september 2019 af mathon

                     \small \begin{array}{lllll} a\textup{ i procent af }b\\\\ \textup{beregnes}&\frac{a}{b}\cdot 100\% \end{array}


Skriv et svar til: procentregningsopgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.