Matematik

Lidt hjælp.

12. september 2019 af Monacj (Slettet) - Niveau: C-niveau

Har denne opgave (jeg har vedhæftet) 

Er der en som måske kan hjælp mig ?

Vedhæftet fil: Matematik..PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. september 2019 af Moderatoren

Giv dit indlæg en sigende titel. På den måde er der større sandsynlighed for, at lektiehjælperne kan finde dit spørgsmål.


Beskriv så præcist som muligt hvad du har problemer med. Gør rede for hvad du ved, og hvad du ikke ved. På den måde undgår du, at lektiehjælperen bruger tid på at forklare ting, som du i forvejen er bekendt med. Dette illustrerer også, at du har tænkt over opgaven, hvilket ofte giver hurtigere og bedre svar.


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. september 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. september 2019 af mathon

                 \small \begin{array}{llll} \textup{Du har:}\\ &1447=a\cdot 0+b\\ &1950=a\cdot 4+b \end{array}


Skriv et svar til: Lidt hjælp.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.