Matematik

Sandsynlighedsregning ??? Hjælp

22. september 2019 af saudiboy (Slettet) - Niveau: B-niveau

Om en bestemt sygdom antages, at 1 ud af 10000 personer rammes af sygdommen. En by med 62000 indbyggere rammes af sygdommen.

a) Bestem sandsynligheden for, at netop 2 indbyggere i byen rammes af sygdommen.


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. september 2019 af MatHFlærer

Der er tale om en binomialfordeling

p=1/10000
X~bin(62000,1/10000)
Beregn P(X=2)

Formlen du skal bruge findes i din formelsamling.

Brugbart svar (0)

Svar #2
22. september 2019 af peter lind

Det er en binomialfordeling med n = 62000, p= 1/10000. Du skal finder P(X=2) Brug evt. di CAS værktøj


Skriv et svar til: Sandsynlighedsregning ??? Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.