Matematik

dN/dt

24. september 2019 af ceciliebrendstrup (Slettet) - Niveau: B-niveau

figur 243 i eksempel 243 i grundbogen viser grafen for løsninger til differentialligningen 

dN/dt= 0,000088*N*(1700-N).

bestem ved hjælp af et cas-værktøj forskrfiten for a) den røde og b) den grønne løsning, idet det oplyses at a)n(0)=3400 og b)n(0)=250

hvordan løser jeg denne opgave i et cas værktøj?


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. september 2019 af PeterValberg

Jeg skulle mene, at du i fx TI-Nspire kan benytte en desolve() kommando

desolve(y'=0.00008*y*(1700-y) and y(0)=3400,t,y)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
24. september 2019 af ceciliebrendstrup (Slettet)

#1
Jeg skulle mene, at du i fx TI-Nspire kan benytte en desolve() kommando

desolve(y'=0.00008*y*(1700-y) and y(0)=3400,t,y)


Ved du hvordan man gør det på wordmat eller geogebra?

Brugbart svar (1)

Svar #3
24. september 2019 af PeterValberg

WordMat

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:Unavngivet.png

Svar #4
24. september 2019 af ceciliebrendstrup (Slettet)

#3

WordMat

TUSIND TAK! har fortået det nu!


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. september 2019 af PeterValberg

GeoGebra CAS

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:Unavngivet.png

Skriv et svar til: dN/dt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.