Matematik

Matematik, Procent

24. september 2019 af Klarahimerisk (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Hvordan finder man procent af noget.

F.eks. 75% af 385?


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. september 2019 af mathon

                   \small \small \small \begin{array}{llll}&\textup{procent }\rightarrow \textup{decimaltal} &75\%=0.75\\\\ &75\%\textup{ af 385 =}&385\cdot 0.75\\\\ \textup{eller}&\frac{385\cdot 75}{100}= \end{array}


Svar #2
24. september 2019 af Klarahimerisk (Slettet)

okay tak


Svar #3
24. september 2019 af Klarahimerisk (Slettet)

okay tak


Skriv et svar til: Matematik, Procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.