Matematik

Vektor

28. september 2019 af Hej15 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvordan finder jeg en vektor, som danner vinklen π/3 med x-aksen? 

Hvilken formel bruges, når man også skal tage højde for vinklen? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2019 af mathon

                             \small \small r\cdot \begin{pmatrix} \cos\left ( \frac{\pi }{3} \right )\\\\ \sin\left ( \frac{\pi }{3} \right) \end{pmatrix}=r\cdot \begin{pmatrix} \frac{1}{2}\\ \\ \frac{\sqrt{3}}{2} \end{pmatrix}


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. september 2019 af AMelev

Opdater din profil med den rigtige uddannelse - 9.klasse harmonerer ikke med A-niveau

Væn dig til at bruge? den officielle formelsamling, så du bliver fortrolig med den, inden det går løs for alvor. Indholdsfortegnelsen er på side 4.

Hvis STX, se side 10 (43) & (44)</o:p>
Hvis HTX, se side 15 (100) & (103)


Skriv et svar til: Vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.