Matematik
Målrum og Lebesgue
02. oktober 2019 af
Matematikerens
-
Niveau: Universitet/Videregående
Er der forklare mig hvordan jeg finder en gyldig følge i denne vedhæftede opgave?
Jeg er godt klar over at u=1_[-2,3] kan være løsning til ∫u dλ= 5 da ∫u dλ=λ([-2,3])=3-(-2)=5
men forstår ikke det med følgen?
Vedhæftet fil: Skærmbillede 2019-10-02 kl. 20.20.06.png
Skriv et svar til: Målrum og Lebesgue
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
