Matematik

v<

03. oktober 2019 af asger521 (Slettet) - Niveau: C-niveau

I 2005 var antallet af stx-gymnasieelever i Danmark 61112. I perioden 2005-2013 steg antallet af stx-gymnasieelever i Danmark i gennemsnit med 3679 om året.

a) Indfør passende variable, og opstil en model for sammenhængen mellem antallet af stx-gymnasieelever i Danmark og antal år efter 2005.


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. oktober 2019 af PeterValberg

lad x være antal år efter 2005
og f(x) være antallet af elever, som en funktion af x

f(x) = 3679x + 61112

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
03. oktober 2019 af asger521 (Slettet)

men hvordan laver jeg en passende variable og opstiller model?


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. oktober 2019 af peter lind

n = 61112 + 3679*t

Giv din råd en sigende titel


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. oktober 2019 af PeterValberg

#2

Som der er gjort i #1, hvor der er indført passende variable og opstillet en model...

variable:

x er antal år efter 2005
f(x) er antallet af stx-elever

modellen:

f(x) = 3679x + 61112

og som skrevet i #3 så vær venlig at give dine indlæg en sigende titel....

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: v<

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.