Matematik

lineær funktion

03. oktober 2019 af asger521 (Slettet) - Niveau: C-niveau

nogen der kan forklare mig hvad jeg skal her?

En lineær funktion f er bestemt ved f(x)= 3x+5 

b) Løs ligningen f(x) = 17.


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. oktober 2019 af PeterValberg

f(x) = 17
3x + 5 = 17
3x = 12
x = 4

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: lineær funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.