Matematik

Bestem tallet k

07. oktober 2019 af NW12 - Niveau: B-niveau

Nogen der kan hjælpe med denne opgave og komme med en forklaring på hvordan de gør?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. oktober 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. oktober 2019 af mathon

Netop én løsning betyder:
                                              \small d=(-4)^2-4\cdot 4\cdot k=0


Svar #3
07. oktober 2019 af NW12

Det har jeg skrevet. Hvordan bestemmer jeg så k?

Brugbart svar (0)

Svar #4
07. oktober 2019 af mathon

                                              \small d=(-4)^2-4\cdot 4\cdot k=0

                                              \small \small 16-16k=0

                                              \small 1-k=0

                                              \small k=1


Svar #5
07. oktober 2019 af NW12

Hvordan får du k=1?


Skriv et svar til: Bestem tallet k

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.