Matematik

Substratkoncentration og initialhastighed.

07. oktober 2019 af EC2511 - Niveau: A-niveau

Hej jeg har brug for hjælp

Vedhæftet fil: subini.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. oktober 2019 af AMelev

                               
s = substratkoncentration (mM)   v = initialhastighed (mM/s)
Den reciprokke værdi af v afhænger lineært af den reciprokke værdi af s
a) Lav en ny tabel med 1/s og 1/v og lav lineær regression på (1/s,1/v)

b) Løs ligningen 1/v = a·1/7 + b mht. v


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. maj 2020 af smisch

....


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. november 2021 af reem2000

hvordan er det man laver ( En tabel med 1/s og 1/v og lav lineær regression på (1/s,1/v))???


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. november 2021 af AMelev

For hver værdi beregner du de reciprokke værdier og sætter dem ind i en ny tabel med hhv. 1/s og 1/v.

Hvordan du konkret laver lineær regression afhænger af dit CAS-værktøj.


Skriv et svar til: Substratkoncentration og initialhastighed.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.