Matematik

MAT reduktionsopgaver

11. oktober 2019 af jacknack - Niveau: B-niveau

nogle der kan hjælpe med denne reduktionsopgave:)

Vedhæftet fil: reducer.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. oktober 2019 af StoreNord

Dividèr tæller og nævner med p.
Dividèr tæller og nævner med 2


Brugbart svar (1)

Svar #2
11. oktober 2019 af Mathias7878

a)

\small \frac{p\cdot (4p+2q)}{2p} = \frac{4p+2q}{2} = 2p+q

og desuden kan du, i stedet for at spørge herinde, blot udregne simple reduceringsopgaver som justnævnte ved brug af online lommeregnere, f.eks. https://www.symbolab.com/ , som også giver relevante mellemregninger! :) 

- - -

 

 


Svar #3
11. oktober 2019 af jacknack

nogle der kan hjælpe med at give svaret. jeg gør det rigtige men er usikker på, om det er rigtigt

Vedhæftet fil:mat lig.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #4
11. oktober 2019 af StoreNord

Hvad får du selv?


Skriv et svar til: MAT reduktionsopgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.