Matematik

Bliver manden ramt af flagstangen?

20. oktober 2019 af annahenriksenn - Niveau: B-niveau

Hej. Jeg har fået følgende opgave (se vedhæftede billede), og ved slet ikke hvordan jeg skal udregne den. Håber nogle kan hjælpe!


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. oktober 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. oktober 2019 af mathon

\small \begin{array}{llll} \textup{N\aa r flagstangen}\\ \textup{st\o ttes af de 1 m}\\ \textup{haves af ensvinklede}\\ \textup{trekanter:}&\frac{h}{1}=\frac{9}{4}&\textup{hvor h er flagstangens top lodret over jorden}\\\\ &h=2.25>1.8 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. oktober 2019 af Soeffi


Svar #4
20. oktober 2019 af annahenriksenn

#2
Kan du måske tegne de ensvinklede trekanter, så jeg kan se det for mig?

Brugbart svar (0)

Svar #5
20. oktober 2019 af Soeffi

#4 #2...Kan du måske tegne de ensvinklede trekanter, så jeg kan se det for mig?


Brugbart svar (0)

Svar #6
24. oktober 2019 af ringstedLC

#2: ≠ flagstangens top, men selve flagstangen, da afstanden fra mandens hoved til hængslet er mindre end 10 m.


Skriv et svar til: Bliver manden ramt af flagstangen?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.