Fysik

Varmefylde

22. oktober 2019 af hekselnd - Niveau: C-niveau

Hejm, lige et lille spørgsmål

Når E = m*c*Δt  kan man så også sige  c = m/E*Δt ? Eller hvordan kommer det så til at hedde?


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. oktober 2019 af peter lind

Du skal bare løse ligningen med hensyn til c. Hvis du dividerer på begge sider af lighedstegnet med m*c*Δt får du c= E/(m*Δt)


Brugbart svar (1)

Svar #2
22. oktober 2019 af swpply (Slettet)

Nej, udtrykket for den specifikke varmefylde bliver c = E / (m * Delta t)

Svar #3
23. oktober 2019 af hekselnd

Tusind tak for svarene, det giver jo god mening

Skriv et svar til: Varmefylde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.