Matematik

Ubestemt integral

31. oktober 2019 af Lei20 (Slettet) - Niveau: A-niveau
Hej. Når man skal finde det ubestemte integral, vil det så være forkert at udelade at skrive F(x) og udelukkende skrive integraltegn? Men i konklusionen skriver man F(x) = .... + k

Brugbart svar (0)

Svar #1
31. oktober 2019 af xbxlxcaa

du medtager F(x) hvis du har en ligning der beskriver F(x) på den anden side af lighedstegnet.


Svar #2
31. oktober 2019 af Lei20 (Slettet)

Vil det være forkert ikke at skrive F(x) og kun skrive integraltegn, når man integrerer, men i konklusionen skrive F(x) =

Brugbart svar (0)

Svar #3
31. oktober 2019 af xbxlxcaa

nej, det okay


Brugbart svar (0)

Svar #4
31. oktober 2019 af SuneChr

Det ubestemte integral af en funktion er alle funktioner, hvis differentialkvotient er funktionen.

         ∫ f (x) dx  =  F (x)   hvor  F (x) indeholder et konstantled, som antager alle reelle tal.
Nogen ynder at skrive
        ∫ f (x) dx  =  F (x) + c  ∧  c ∈ R        ⇔     ( F (x) + c )' = f (x)


Skriv et svar til: Ubestemt integral

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.