Matematik

Lignings-opgaver

01. november 2019 af Camilladamgaard1 - Niveau: C-niveau

Nogle der kan regne disse ud elelr hjælpe med dem.

Tak på forhånd!


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. november 2019 af frederikriber (Slettet)

Udført ved hjælp af Wordmat

Vedhæftet fil:Udklip.JPG

Brugbart svar (1)

Svar #2
01. november 2019 af ringstedLC

\begin{align*} 5^2+2^4-2^3-5^1 &= \\ 5^2 &= 5\cdot 5 \\ 2^4 &= 2\cdot 2\cdot 2\cdot 2 \\ 5^1 &= 5 \\\\ 5^0\left ( \sqrt{9}+2^3-\sqrt[2]{100}\right ) &= \\ 5^0 &= 1 \\ 1\cdot \left ( \sqrt{9}+2^3-\sqrt[2]{100}\right ) \\ \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. november 2019 af AMelev

#0 Opdater din profil, så uddannelsen passser (STX, HTX, HHX, HF eller ....)

Hvad er problemet? Ved du ikke, hvad potenser og kvadratrødder betyder? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. november 2019 af mathon

Lær dig at kende forskel på ligning og reduktion.


Skriv et svar til: Lignings-opgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.