Matematik

hjælp til opgave b og c

05. november 2019 af maria2016 - Niveau: 7. klasse

Hej, jeg kan ikke forstå hvordan jeg skal regne opgave b og c, når der skal hældes 10 L saft. Hvordan regner jeg med 10 L. Jeg er helt forvirret. Hvordan løser man opgave b og c? kan I give en forklaring?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. november 2019 af SuneChr

A  6 dele  =  6/8   af  h e l e  blandingen af de tre slags,
B  1 dele  =  1/af   h e l e  blandingen af de tre slags,
1 dele  = 1/8   af  h e l e  blandingen af de tre slags.
     8 dele


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. november 2019 af ringstedLC

Vedhæft et billede af hele opgaveteksten, så vi også kender den.


Skriv et svar til: hjælp til opgave b og c

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.