Matematik

Brug for hjælp til en opgave i en matematik opgave

06. november 2019 af xXxNoobmaster69 - Niveau: B-niveau

Jeg ved faktisk ikke hvad jeg skal gøre her, er der nogen der kan forklare og vise mig hvordan man gør? :)

Jeg har vedhæftet en fil, som viser hvad man skal gøre.

Vedhæftet fil: opg 4 ting.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. november 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. november 2019 af mathon

                  \small \begin{array}{llll} \textup{beregning af }\left | AB \right |&\textup{brug Pythagoras}\\\\ \textup{beregning af }\left | A_1B_1 \right |&\textup{brug ensvinklede trekanters proportionale sider.} \end{array}


Skriv et svar til: Brug for hjælp til en opgave i en matematik opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.