Fysik

Lommeregner problemer

06. november 2019 af Weeke (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

Jeg er i gang med at udregne hastigheden af en kasteparabel på hhv. x-aksen og y-aksen. Problemet ligger bare i, når jeg udregner den, så giver den nogle mærkelige tal, og det har nok noget, at gøre med at jeg bruger sinus til at udregne for y-aksen og cosinus til at udregne for x-aksen. Jeg har en Texas TI-30XB lommeregner, og vil spørge, om hvad jeg skal trykke ved knappen '' mode'', er det deg, rad eller grad

Undskylder for forvirringen


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. november 2019 af mathon

deg


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. november 2019 af mathon

uden luftmodstand

                                     \small \begin{array}{llll} &\mathbf{v}(t)=\begin{pmatrix} v_{0x}\\v_{0y}-g\cdot t \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} v_{0}\cdot \cos(\alpha )\\v_0\cdot \sin(\alpha ) -g\cdot t \end{pmatrix} \end{array}


Skriv et svar til: Lommeregner problemer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.