Matematik

Lille opgave

18. november 2019 af sandra000 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Nogle der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. november 2019 af PeterValberg

Indsæt forskriften for g som x i forskriften for f og reducér udtrykket:

(f\circ g)(x)=f({\color{Red} g(x)})={\color{Red} (2x-1)}^2+2=4x^2+1-4x+2=...

Du kan læse om sammensatte funktioner < HER >

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Lille opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.