Matematik

Potensregression

19. november 2019 af magnus3112 - Niveau: B-niveau

Hvordan finder jeg c? jeg har fundet a og b vha. regression

pft


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. november 2019 af peter lind


Brugbart svar (1)

Svar #2
19. november 2019 af peter lind

Hvordan kan du lave regression på de data og ikke finde c?


Svar #3
19. november 2019 af magnus3112

Jeg har lavet potensregression, er det rigtigt? 

Der er kun a og b


Brugbart svar (1)

Svar #4
19. november 2019 af peter lind

Nej. Det er en eksponentiel kurve du har lave regression på og har samtidig ignoreret c. Det er altså et anden grads polynomium de skal lave regression på


Svar #5
19. november 2019 af magnus3112

Hvilken en skal jeg så vælge?

og tak :D


Brugbart svar (0)

Svar #6
19. november 2019 af peter lind

6


Svar #7
19. november 2019 af magnus3112

Tusind tak! Lektieguruerne redder mit liv seriøst 


Brugbart svar (0)

Svar #8
19. november 2019 af peter lind

undskyld Jeg tog fejl. Det skal være den sidste på listen altså F

Du skal angive dataene x2 og x


Svar #9
19. november 2019 af magnus3112

Det får man ikke nogen a,b eller c værdier for


Brugbart svar (0)

Svar #10
19. november 2019 af peter lind

se #8


Svar #11
19. november 2019 af magnus3112

"Antal lnd vars"?

og hvor skal jeg angive x^2 og x, og hvor finder jeg dem?


Brugbart svar (0)

Svar #12
19. november 2019 af peter lind

Jeg ved ikke hvad dit CAS værktøj angiver; men den skulle angive noget i retning af

f(u,v) = a*u + b*v + c

så skal du melde en liste hvor ui = x12   vi  = x1


Skriv et svar til: Potensregression

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.