Matematik

Areal med bogstaver

20. november 2019 af Eca - Niveau: 7. klasse
Hmmm forstår ikke lige denne....

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. november 2019 af mathon

              \small \begin{array}{llll} \textup{Areal:}&A=a^2+\frac{1}{2}\cdot a\cdot 2=a^2+a \end{array}


Svar #2
20. november 2019 af Eca

1000 tak for hjælpen:)

Skriv et svar til: Areal med bogstaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.