Matematik

f'(x)=0

04. december 2019 af Ditteniel (Slettet) - Niveau: A-niveau

Har lige 1 spørgsmål mere!!

hvordan differentiere man denne opgave? kan ikke få den til at give mening? :(


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. december 2019 af Larsdk4 (Slettet)

Med hjælpemidler eller uden ?


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. december 2019 af AMelev

                                           
f er en sammensat funktion af g(y) = 1/3ey og y = h(x) = x3 - 12x
f '(x) = (g(h(x))' = g '(y)·h'(x) =  g '(h(x))·h'(x), se FS side 24 (136).

Når du så skal løse f '(x) = 0, skal du huske, at e--- > 0, jf FS figur øverst på side 19.


Skriv et svar til: f'(x)=0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.