Matematik

Matematikopgave

04. december 2019 af scientist - Niveau: A-niveau

Er der nogen, der kan være søde at hjælpe mig med dennne opgave:

Vedhæftet fil: Matematik opgave.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. december 2019 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. december 2019 af peter lind

a) y'(t) er hastiheden så sæt y værrdien ind på højre side

b) brug CAS værktøj eller formel 176 side 29 i din formelsamling


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. december 2019 af janhaa

y' =-0,03y\\ a)\\ y'=-0,03*1,2=-0,036\\ b) \\ \int \frac{dy}{y}=-0,03 \int dt\\ \\\ln(y)=-0,03t+d\\ \\y(t)=y=c*e^{-0,03t}


Svar #4
04. december 2019 af scientist

Tak for hjælpen:-)


Skriv et svar til: Matematikopgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.